BAVN Engineering

BAVN Engineering

Udtagelser

Union Engineering a/s

I marts 2007 hyrede vi Izac Ron fra BAVN Engineering til at assistere os med gennemførelse af et af vores projekter. Opgaven bestod i planlægning, design samt udførelse af et mindre CO2 genvindingsanlæg til en kunde i Sydamerika. Projektet skulle gennemføres over 3 mdr.

Opgaven blev betragtet som succesfuld og siden har Izac været involveret i og løst flere af vores speciale projekter. Herunder kan bl.a. nævnes gennemførelse af CE mærkning af trykbærende anlæg og udarbejdelse af Test & Inspection Plan af komponenter til projekter, hvor kvalitetssikring af det færdige anlæg var kundens højeste krav. Begge af disse typer projekter havde været ukendte for os.

Ved hjælp af Izacs virke står vi i dag stærkere, når vi leverer disse typer projekter. Izac har desuden vist sig at være en særdeles stærk person hvad angår ”Contract Management”. Det er specielt kommet til udtryk under diverse site meetings verdenen under drøftelsen af kontraktuelle issues.

Vi har været fuld tilfreds med det engagement Izac fra BAVN Engineering har vist og vil til en hver tid gøre bruge hans assistance igen.

Uniuon logo

Marts 2009
Jens-Martin Mortensen

General Project Manager
Beverage Group
Union Engineering a/s

© BAVN Engineering | design/udvikling: Webdisplay.dk